Tweede speelmiddag weer geslaagd, ondanks zorgen om huisvesting

Met een mooie felle zon op de achtergrond werd afgelopen zondag de speelmiddag ingeluid. Diverse kinderen uit Moordrecht vermaakten zich op de speeltoestellen op het plein van de voormalige Sjaloomschool. Ook dit jaar was er weer veel te beleven. Een luchtkussen, zakkenlopen, doelschieten, steltlopen, pannenkoeken eten en suikerspinnen draaien. Alsof dat niet genoeg is was er ook een BBQ. Dit was wel meteen ook de laatste keer dat er een pleinspeeldag werd georganiseerd op deze plek. Mounir el Achrafi: ‘’Het zou mooi zijn als we de volgende speelmiddag kunnen organiseren op onze definitieve locatie’’, aldus Mounir el Achrafi.

’’Het is jammer dat we 14 september uit het oude Sjaloomschool moeten vertrekken. We hebben ons erbij neergelegd dat we hier uit moeten en misschien is de speelmiddag een mooie afsluiting voor deze locatie, maar als CCM zijn we nog lang niet klaar. De stichting draagt zoveel bij aan de maatschappij dat we een onmisbare schakel zijn geworden voor onze gemeenschap in Moordrecht.’’, aldus el Achrafi voorzitter van CCM.

1536393720301