13 SEPTEMBER LAATSTE DAG VOOR CCM VANUIT SJALOOMLOCATIE!

Op 14 september overhandigen we ’s ochtends de sleutels aan de verhuurder. Het is helaas zover. We hebben anderhalf jaar gebruik kunnen maken van de Sjaloomschool in de hoop dat we uiteindelijk over een eigen locatie konden beschikken. De zoektocht heeft ons tot op heden nog niet direct iets concreets opgeleverd. De mogelijkheden binnen Moordrecht zijn zeer beperkt. Er zijn een aantal opties die momenteel nog worden onderzocht. Alleen is de verwachting niet dat we meteen op korte termijn een alternatief hebben.

BIJEENKOMST ZONDAG 9 SEPTEMBER OM 20.30u.

Ondanks de beperkte mogelijkheden zijn we niet van plan om onze activiteiten op te schorten. Met de achterban willen we daarom graag in gesprek over ideeën om de korte termijn te overbruggen. Op zondag 9 september organiseren we een bijeenkomst om 20:30 uur. Deze vindt nog wel plaats op de Sjaloomschool. Zorg dat je dit niet mist.