CCM organiseert samen met Wijkservicecentrum de Kroon een open dag

CCM organiseert voor de tweede keer een activiteit samen met Wijkservicecentrum de Kroon. De eerste keer was een rommelmarkt en dit keer een open dag. Door het organiseren van een open dag is er ook dit keer weer een mooi bedrag opgehaald voor de Kroon. Hieronder het artikel van Wijkservicecentrum de Kroon n.a.v. de open dag:

OPEN DAG DE KROON BOVEN VERWACHTING GROOT SUCCES!
Vandaag had Wijkservicecentrum de Kroon de deuren geopend voor een open dag/ burendag.
In 4 uur tijd bezochten bijna 250 mensen de Kroon. Er kon deelgenomen worden aan een workshop beeldhouden, kinderknutselen, 3 bingo rondes, zitdansen, ballroomdansen, koersbal, fietsen met de duofiets en was er molukse cake te koop. Daarnaast konden kinderen zich vermaken op het springkussen en werden ze mooi geschminkt. Dames van CCM verkochten heerlijke zelfgebakken lekkernijen. CCM schonk de helft van hun opbrengst aan de dagopvang van de Kroon. Samen met een gedeelte van de opbrengst van de lege flessenactie van de Albert Heijn gaat de dagopvang eerdaags een uitstapje maken naar intratuin met een lekkere high tea.
Als klap op de vuurpijl bakte medewerkers van de Albert Heijn Moordrecht ruim 200 hamburgers die ze gratis aanboden.
Personeel van de Kroon is overdonderd door het grote succes, lieve en lovende woorden. Veel nieuwe contacten zijn gelegd dit beloofd mooie samenwerkingen op te leveren in de toekomst.

1538318303165