CCM organiseert: Zaalvoetbaltoernooi 2018

Stichting Cultureel Centrum Moordrecht (CCM) organiseert op zaterdag 29 december 2018 de 2e editie van de benefiet zaalvoetbaltoernooi. De eerste editie dateert weer bijna van een jaar geleden en was een enorm succes. Verbinding en verbroedering staat centraal op deze dag. Sport verbindt en verbroedert immers en daarom vormt het ook een belangrijke onderdeel van onze activiteiten.

Naast het samenbrengen van mensen met verschillende culturen en achtergronden en het hebben van een gezellige dag staat deze benefiet in het teken van geld inzamelen voor het realiseren van een eigen pand voor Cultureel Centrum Moordrecht. Het is een langgekoesterde wens van de Nederlands-Marokkaanse gemeenschap in Moordrecht die met jullie steun hopelijk snel in vervulling zal gaan.

U kunt uw donaties overmaken op NL12 RABO 0312094914 T.N.V. Stichting Cultureel Centrum Moordrecht. Op de dag zelf kunt u uw donaties ook in contanten afgeven aan de bestuursleden van de stichting. De deelnemende teams dragen met hun inschrijfgeld van €100 (of meer) direct bij aan dit goede doel.

Inschrijven? Mail naar ccmoordrecht@outlook.com

We zien u graag op het zaalvoetbaltoernooi en maken er een gezellige dag van.

Bestuur CCM

Zaalvoetbaltoernooi 2e editie