CCM maakt Moordrecht een stuk schoner!  

‘’Samen maken wij Moordrecht vandaag weer een stukje schoner’’ Met die woorden gaf duurzaamheidswethouder Jan Willem Schuurman op zaterdag 22 maart jl. het startsein voor Landelijke Opschoondag in Moordrecht in. Vijfendertig inwoners gehuld in gele en oranje hesjes en uitgerust met een knijper, hadden gehoor gegeven aan de oproep om Moordrecht op te schonen.

Stichting Cultureel Centrum Moordrecht (CCM) heeft voor de derde keer mee gedaan aan de Landelijke Opschoondag. Van de 35 deelnemende Moordrechtenaren waren 20 van CCM. ‘’We willen een voorbeeld zijn voor onze jeugd’’, reageerde voorzitter Mounir el Achrafi. ‘’Afval hoort in de prullenbak, niet op straat” El Achrafi trok met andere leden van CCM het winkelcentrum in en trof daar veel zwerfafval aan. Sigarettenpeukjes en klein zwerfafval vooral.

Ook de Gouwe IJssel heeft een artikel gewijd aan de Opschoondag. Zie hieronder de link naar het artikel.

https://gouweijsselnieuws.nl/2019/03/24/inwoners-zuidplas-hard-aan-de-slag-tijdens-opschoondag/

1554045962081