Zo zamelen vrouwen met een couscous-actie duizenden euro’s in.

Het begon als een simpel idee van één van de vrouwen uit de gemeenschap. Niemand had verwacht dat het als een lopend vuurtje zou gaan.

Afgelopen vrijdag heeft een aantal zusters een couscous-maaltijd voorbereid na Dohr. Misschien was je er wel bij. Voor een vrijwillige bijdrage van 5 euro konden bezoekers na afloop van de Dars blijven eten.  Ter plekke leverde dit alhamdoulillah 515 euro op. Iedereen was blij met dit bescheiden bedrag.

Nadat de opbrengst in een vrouwen-app-groep werd gedeeld zijn de donaties onverwacht doorgegaan en is het initiatief onverwacht omarmd in een Whatsapp-groep voor mannen. Uiteindelijk heeft de actie tbarkAllah 6487 euro opgeleverd!

We zijn weer een stukje dichterbij gekomen bij het bedrag wat we inzamelen voor de aankoop van ons pand..

WhatsApp Image 2019-10-28 at 14.30.58